AKTIVITETER

Kjenndalstova tilbyr flere aktiviteter som gjør turen hit til en unik opplevelse. Kjenndalen er perfekt for en sykkeltur og du får tid til å se den fantastiske og unike naturen.  Veien inn til Kjenndalsbreen er 5 km og i forholdsvis flatt terreng. Med robåt eller kano, kan freden senke seg og du kan nyte dagen. Du får lett tilgang til Nesdal og muligheten for en flikk fottur inn over Ruteflåtdalen. Eller prøve fiskelykken?

 
Robåt og kano utleie

En får nyte naturen og stillheta til fulle når en er ute på vannet. Leie av robåt eller kano kan  gjøres på Kjenndalstova innenfor åpningstiden. Vi tar ikke forhåndsbestilling.

 

Fisking på Lovatnet

Vi tilbyr guidet fiske turer. Fortrinnsvis garnfiske.

For grupper opp til 10 personer; Bli med å sett ut garna om kvelden. Og tar dem opp påfølgende morgen. Ta kontakt for bestilling.

For grupper opp til 40 personer; Bli med å ta opp garn! Vi setter dem ut kvelden før.

Det er gratis fiske i Lovatnet og det er også lov å fiske med oter og garn. Krav til desinfisering av utstyr gjelder som alle andre steder.

 

Sykkelturer

Å oppleve Lodalen fra sykkelen, gir en fantastisk opplevelse. Det er ikke veldig krevende selv om dalen er 21 km lang fra Loen og helt inn til Kjenndalsbreen.

Vi har sykler for utleie.

MS Kjenndal II har plass til noen få sykler om bord, så det er mulig å kombinere båttur og sykkeltur. Plass til sykkel må bestilles.

Sykler kan du leie hos Loen Active dersom du ønsker å sykle fra Loen.

 

Vandring

Lodalen er et eldorado for vandring. Fra Bødalsetra kan en lett komme seg inn til Bødalsbreen. Der er fin sti og forholdsvis flatt innover dalen. Mange velger å gå innover i Kjenndalen.

Historisk vandring i Bødal. Kart fås tak i på turistinformasjonen, kafeer og campingplasser.
 

Priser:

Kano 4 pers. 200- pr. time

Kano 2 pers. 150,- pr. time

Robåt             200,- pr. time

Sykkel            60,-pr. time

© 2016 by Sætre Data med Wix.com