MS KJENNDAL II

MS Kjenndal II går på Lovatnet fra mai og til september. Turistbåten er sertifisert for 100 passasjer, med 100 sitteplasser inne, 40 oppe på dekk og 20 bak. Det er toalett og kiosk om bord. Turen er en spektakulær opplevelse der en virkelig får sett og opplevd dalen og naturen.

Fra Juni til September kjører vi billett turer med MS Kjenndal II på utvalgte dager. Turen går fra Sande til Kjenndalstova med 2 timers stopp, slik at det blir tid til å nyte et godt måltid eller ta en spasertur. Vil du medbringe sykkel, må dette bestilles på forhånd.

Grupper kan sende forespørsel om busstransport til Kjenndalsbreen.

TURAR MED MS KJENNDAL

MS Kjenndal II tar deg med fra Sande, nederst i Lovatnet og opp til Kjenndalsanden ved Kjenndalstova. Nyt et måltid på Kjenndalstova før båten returnerer til Sande. Heile turen tar ca 4 timar.

Under ligger foreløpig liste for sesongen 2020. Denne vil bli endret om ser ser behov for det. Vi følger myndighetenes retningslinjer for smittevern opp i mot Corvid-19 og vi ber alle gjester følge disse. De vil li lagt ut på våre sider så fort vi har alle detaljer på plass.  Vi har ingen booking, så det er bare å møte opp. Ønsker du å reservere plass, send oss en epost, så svarer vi i løpet av kvelden eller påfølgende morgen. Vi har liten kapasitet til å te telefoner på sommerstid i åpningstiden.

© 2016 by Sætre Data med Wix.com